Adevărat credincios în 2021

Cele mai multe denominațiuni și culte creștine, precum și Bisericile tradiționale, încearcă din răsputeri să țină pasul cu tehnologia, și în special cu mediul online.

Și pentru a atrage cât mai mulți adepți multe biserici dau prea ușor mâna cu lumea în încercarea de a face Evanghelia cât mai pe placul mulțimilor. Denaturând astfel învățătura clară a Sfintelor Scripturi.

Cu siguranță că anul 2021 va fi începutul unei noi ere: era digitală. Și Bisericile Creștine vor încerca să nu piardă teren prea mult…. Și cum transformarea societății este inevitabilă, la fel este de inevitabilă și căderea de la credință a celor mai mulți, și desigur că și a multor păstori și învățători.

Văzând cu ochii liberi astfel de lucruri, credincioșii adevărați vor trebui să învețe să se bazeze doar pe Dumnezeu și pe Cuvântul Său (Sfânta Scriptură).

Curând în multe biserici creștine de la microfoane va începe să se propovăduiască o altă Evanghelie. Adică o variantă modificată, mai plăcută pentru urechile celor ce iubesc lumea și faptele ei.

Dar credincioși adevărați vor rămâne loiali Tatălui din ceruri – singurul Dumnezeu adevărat și Lui Hristos pe care Tatăl L-a trimis. Căci nu există alt nume dat fiilor oamenilor în care să aibă mântuire decât Isus (Yeshua) Hristos (Hamashiach). Fapte 4:12.

Comments

Popular posts from this blog

Citiți Scriptura

Psalmul 148 Laudati pe Domnul! Laudati pe Domnul

Gânduri despre credință și viață - decembrie 2021

Stăpânul Absolut

Ultima linie de apărare a întregului Pământ

Cele 5 sola ale credinței creștine adevărate

Pacea Lui Hristos în inima credinciosului

Efeseni 3:3-11

Binecuvântata persecuție anticreștină

Cum de-ai pierdut a ta credință