De ce există atât de multe religii creștine?

Creștinismul trebuie să fie singura religia adevărată bazată pe Sfânta scriptură.
Dar pentru că oamenii iubind păcatul au încercat să dea o interpretare a Bibliei conform propriilor luat dorințe, accentuând anumite lucruri scrise în Biblie și ignorând altele, de aceea avem atât de multe religii creștine.

Cum arată adevăratul credincios creștin?

Dacă toți credincioșii adevărați ar citi Biblia cu smerenie, cu rugăciuni ca Dumnezeu să le lumineze mintea să înțeleagă ce vrea să le spună prin Cartea Lui Sfântă, nu ar exista atât de multe variații ale creștinismului.
Căci Sfânta Scriptură este singurul manual lăsat de Dumnezeu oamenilor prin care pot înțelege care este rolul lor în această viață și cum să trăiască în armonie cu creatorul lor. (2Timotei 3:16)

De aceea copii credincioși ai lui Dumnezeu nu ar trebui să aibă alte învățături decât cele menționate în Scriptură. Iar pentru a realiza acest lucru trebuie să citim Biblia zilnic, și să acceptăm ce scrie în ea fără interpretări omenești, fără să ignorăm lucrurile care nu sunt pe placul inimii noastre, fără să le combinăm cu tradiții omenești, și doar cu gândul să facem ce vrea Dumnezeu să facem în viața noastră pentru Gloria și Slava Lui eternă. Amin.


Comments

Popular posts from this blog

Citiți Scriptura

Psalmul 148 Laudati pe Domnul! Laudati pe Domnul

Ultima linie de apărare a întregului Pământ

Gânduri despre credință și viață - decembrie 2021

Stăpânul Absolut

Binecuvântata persecuție anticreștină

Pacea Lui Hristos în inima credinciosului

Efeseni 3:3-11

Cum de-ai pierdut a ta credință

Care este religia Adevărată